[AVLYST] Kurs i bruk av Ny Norsk Flora

Praktisk info

Dato: 12.06.23

Tidspunkt: 18:00 - 21:00

Adresse: Folkets hus Abildsø, Smedbergveien, Oslo, Norge

Forening: Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening

Region: Oslo, Asker og Bærum

Antall ledige plasser: 17

Pris fra: 200 kr

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Lær deg å bestemme planter

«Norsk Flora» er standardverket over bregner og blomsterplanter i Norge. Den kom ut i ny og oppdatert utgave senhøsten 2022. Alle planter registrert i Norge er med, totalt ca. 3500 arter. Boka legger stor vekt på bestemmelsesnøkler og presise beskrivelser av artene; det er kun strektegninger av rundt halvparten av plantene.

Innhold: Kurset er lagt opp for å hjelpe deltakerne i å bruke boka. Det vil bli forklart hvordan en bestemmelsesnøkkel er bygd opp og hvordan bruke dem. Deltakerne går en kort tur og samler planter som de skal nøkle under veiledning av kurslederen. Du kan også samle noen planter i forkant i kurset, oppbevar dem i tett plastpose.

For å ha utbytte av kurset må du ha med boka «Norsk Flora» 8 utgave og lupe, 10X forstørrelse eller mer. Deltakere som ikke har boka, kan gjøre avtale med en annen deltaker som har den. Da kan de to arbeide sammen på kurset. Men husk å gjøre denne avtalen før påmelding!
Enkel servering: Kaffe, te, kjeks

Sted: Folkets hus, Abildsø
Smedbergveien 6
1187 Oslo

Kursleder Svein Olav Drangeid
Assistent: Toril Deildok

Pris: 400 kr
Medlemspris: 200 kr

Spørsmål om kurset rettes til Toril Deildok 909 77 463 eller Svein Olav B. Drangeid 918 09 264

Oppmøtedetaljer

Noen gratis parkeringsplasser, kollektivtransport anbefales. T-bane 2 eller 3 og buss nr. 70. Sjekk her: https://ruter.no/reiseplanlegger/