Mat av tørket sopp

Praktisk info

Dato: 16.04.23

Tidspunkt: 11:00 - 17:00

Adresse: Sognsveien 75 A, 0855 Oslo, Norge

Forening: Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening

Region: Oslo, Asker og Bærum

Antall ledige plasser: 2

Pris fra: 500 kr

Ledere

Påmelding

Dette arrangementet er kun for medlemmer, logg in for å melde deg på

Lær om å anvende tørket sopp, i praktisk, sosial matlaging

Kursleder: Carina Kjellum
Assistent: Roger Andersen

 

Kurset omfatter 5 timers undervisning, fordelt på en liten time med teoretisk gjennomgang og en 4-timers praktisk økt med matlaging med tørket sopp som deltakerne selv tar med. Foreningen (OOSN) v/kursleder har med ekstra sopp og øvrige ingredienser.
Vi lager en buffet mot slutten av kurset, og spiser sammen.

Evaluering og opprydding.

Hygienisk arbeidstøy anbefales

Kurset er egnet for alle som liker å lage mat

Kursleder: Carina Kjellum
Assistent: Roger Andersen

Hvis du ønsker å bli medlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, kan du melde deg inn her:
http://www.soppognyttevekster.no/medlemskap/.
Hvis du er medlem så husk å logge deg inn hos Norges sopp- og nyttevekstforbund før du skal melde deg på, da får du medlemspris.

Ved eventuelle spørsmål – kontakt Toril Deildok på kurs@oosn.no eller tlf. 909 77 463

Ved avmelding senest to uker før kursstart tilbakebetales kursavgiften.

Oppmøtedetaljer

Humanistskolens lokaler