Mat av tørket sopp

Praktisk info
Dato: 16.04.23
Tidspunkt: 11:00 - 17:00
Adresse: Sognsveien 75 A, 0855 Oslo, Norge
Forening: Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening
Region: Oslo, Asker og Bærum
Antall ledige plasser: 3
Pris fra: 500 kr
Arrangementet er stengt for påmelding
Lær om å anvende tørket sopp, i praktisk, sosial matlaging
Kursleder: Carina Kjellum
Assistent: Roger Andersen
Kurset omfatter 5 timers undervisning, fordelt på en liten time med teoretisk gjennomgang og en 4-timers praktisk økt med matlaging med tørket sopp som deltakerne selv tar med. Foreningen (OOSN) v/kursleder har med ekstra sopp og øvrige ingredienser.
Vi lager en buffet mot slutten av kurset, og spiser sammen.
Evaluering og opprydding.
Hygienisk arbeidstøy anbefales
Kurset er egnet for alle som liker å lage mat
Kursleder: Carina Kjellum
Assistent: Roger Andersen
Hvis du ønsker å bli medlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, kan du melde deg inn her:
http://www.soppognyttevekster.no/medlemskap/.
Hvis du er medlem så husk å logge deg inn hos Norges sopp- og nyttevekstforbund før du skal melde deg på, da får du medlemspris.
Ved eventuelle spørsmål – kontakt Toril Deildok på kurs@oosn.no eller tlf. 909 77 463
Ved avmelding senest to uker før kursstart tilbakebetales kursavgiften.
Oppmøtedetaljer
Humanistskolens lokaler
